Forum

Powrót wezwanie do złożenia dokumentów

D.

Dorota .....

Fachowiec 107

Hej, wezwałam do uzupełnienia dokumentów z art. 274, m.in. wykazu robót. Dokument został załączony, ale bez referencji i w jakiś dziwny sposób, że nie mogę zweryfikować podpisu. Tzn. na dokumencie jest ikonka Podpis zaufany i informacja kiedy został podpisany, ale chyba po tym został wydrukowany i zeskanowany, więc nie mogę sprawdzić podpisu....
Czy w tej sytuacji mogę wezwać do przesłania poprawnie podpisanych dokumentów i uzupełnienia referencji? To była jedyna oferta, a już 3 postępowanie, więc nie chciałabym go odrzucać. Termin na uzupełnienie dokumentów już minął, więc nie ma szansy, że dośle poprawne dokumenty.
Hej, wezwałam do uzupełnienia dokumentów z art. 274, m.in. wykazu robót. Dokument został załączony, ale bez referencji i w jakiś dziwny sposób, że nie mogę zweryfikować podpisu. Tzn. na dokumencie jest ikonka Podpis zaufany i informacja kiedy został podpisany, ale chyba po tym został wydrukowany i zeskanowany, więc nie mogę sprawdzić podpisu.... Czy w tej sytuacji mogę wezwać do przesłania poprawnie podpisanych dokumentów i uzupełnienia referencji? To była jedyna oferta, a już 3 postępowanie, więc nie chciałabym go odrzucać. Termin na uzupełnienie dokumentów już minął, więc nie ma szansy, że dośle poprawne dokumenty.
0
2022-10-10 10:37 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

po pierwsze z 274.1 wzywa się do złożenia a nie do uzupełnienia dokumentów. Rozumiem więc że to było pierwsze wezwanie wezwanie, tak? Najpierw sprawdziłabym podpis jeszcze w innych programach (nie wiem jakim weryfikowłas). Jeśli faktycznie nie uda się zweryfikowac, to wezwać ze 128.1, o prawidlowo podpisany wykaz i referencje.
po pierwsze z 274.1 wzywa się do złożenia a nie do uzupełnienia dokumentów. Rozumiem więc że to było pierwsze wezwanie wezwanie, tak? Najpierw sprawdziłabym podpis jeszcze w innych programach (nie wiem jakim weryfikowłas). Jeśli faktycznie nie uda się zweryfikowac, to wezwać ze 128.1, o prawidlowo podpisany wykaz i referencje.
0
2022-10-10 10:40 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy