Forum

Powrót Podmiot udostepniający zasoby - złożenie samodzielnej ofert

M.

Magdalena .....

5

Mam postepowanie krajowe w którym wpłynęło 5 ofert . Jeden z Wykonawców powołuje się na zasoby podmiotu trzeciego; jednocześnie ten właśnie podmiot udostępniający zasoby złożył również samodzielnie ofertę w przedmiotowym postepowaniu.
Czy takie działanie jest dopuszczalne czy też powinnam odrzucić obie oferty na podstawie art. 226 ust 1 pkt 7 ?
Mam postepowanie krajowe w którym wpłynęło 5 ofert . Jeden z Wykonawców powołuje się na zasoby podmiotu trzeciego; jednocześnie ten właśnie podmiot udostępniający zasoby złożył również samodzielnie ofertę w przedmiotowym postepowaniu. Czy takie działanie jest dopuszczalne czy też powinnam odrzucić obie oferty na podstawie art. 226 ust 1 pkt 7 ?
0
2022-10-12 14:00 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

jak dla mnie dopuszczalne, tak było zresztą pod rządami starej ustawy. bo raczej chyba nie wykażesz tu nieuczciwej konkurencji- chyba że coś w ofertach to umożliwi- ale wątpię.
jak dla mnie dopuszczalne, tak było zresztą pod rządami starej ustawy. bo raczej chyba nie wykażesz tu nieuczciwej konkurencji- chyba że coś w ofertach to umożliwi- ale wątpię.
0
2022-10-12 14:55 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy