Forum

Powrót Mój pierwszy elektroniczny esped (wzór JEDZ)

R.

Rafał .....

11

Chcę przygotować elektroniczny formularz JEDZ dla Wykonawców. Nie jest to takie trudne z tego co widzę. Mam tylko obligatoryjne przesłanki wykluczenia. Jakie pola mam zaznaczyć w części III.C przy tworzeniu wzoru JEDZ'a dla Wykonawców (ESPD):
- rubryka dotycząca prawa środowiska, prawa socjalnego i prawa pracy (czyli trzy pierwsze)?
Dobrze myślę?

Reszta to już chyba fakultatywne.
I jeszcze muszę zaznaczyć III D.
Pozostałe unijne obligatoryjne przesłanki wykluczenia to nasze krajowe i są ujęte z automatu.
Poproszę o podpowiedź.
Chcę przygotować elektroniczny formularz JEDZ dla Wykonawców. Nie jest to takie trudne z tego co widzę. Mam tylko obligatoryjne przesłanki wykluczenia. Jakie pola mam zaznaczyć w części III.C przy tworzeniu wzoru JEDZ'a dla Wykonawców (ESPD): - rubryka dotycząca prawa środowiska, prawa socjalnego i prawa pracy (czyli trzy pierwsze)? Dobrze myślę? Reszta to już chyba fakultatywne. I jeszcze muszę zaznaczyć III D. Pozostałe unijne obligatoryjne przesłanki wykluczenia to nasze krajowe i są ujęte z automatu. Poproszę o podpowiedź.
0
2022-10-18 14:25 0

M.

Marzena .....

Fachowiec 163

Jakie pola mam zaznaczyć w części III.C przy tworzeniu wzoru JEDZ'a dla Wykonawców:
- rubryka dotycząca prawa środowiska, prawa socjalnego i prawa pracy (czyli trzy pierwsze)?TAK
Dodatkowo zaznacz jeszcze w tej części "porozumienia z innymi wykonawcami mające na celu zakłócenie konkurencji" oraz "bezpośrednie lub pośrednie zaangażowanie w przygotowanie przedmiotowego postępowania o udzielenie zamówienia"
I jeszcze muszę zaznaczyć III D. TAK
Jakie pola mam zaznaczyć w części III.C przy tworzeniu wzoru JEDZ'a dla Wykonawców: - rubryka dotycząca prawa środowiska, prawa socjalnego i prawa pracy (czyli trzy pierwsze)?TAK Dodatkowo zaznacz jeszcze w tej części "porozumienia z innymi wykonawcami mające na celu zakłócenie konkurencji" oraz "bezpośrednie lub pośrednie zaangażowanie w przygotowanie przedmiotowego postępowania o udzielenie zamówienia" I jeszcze muszę zaznaczyć III D. TAK
0
2022-10-18 14:35 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy