Forum

Powrót Błędne podanie adresu skrzynki ePUAP w formularzu ofertowym

MK

Małgorzata Kelner

0

W SWZ mamy taki zapis :
Wykonawca składa ofertę za pośrednictwem Formularza do złożenia, zmiany lub wycofania oferty dostępnego na ePUAP i udostępnionego również na miniPortalu. Formularz do zaszyfrowania oferty przez Wykonawcę jest dostępny dla wykonawców na miniPortalu, w szczegółach danego postępowania. W formularzu oferty/wniosku Wykonawca zobowiązany jest podać adres skrzynki ePUAP, na którym prowadzona będzie korespondencja związana z postępowaniem. Sposób złożenia oferty opisany został w Instrukcji użytkownika dostępnej na miniPortalu.

Co zrobić , gdy Wykonawca w formularzu ofertowym podał w miejscu adresu skrzynki ePUAP swój adres e-mail . Czy mam go wzywać do wyjaśnienia, poprawienia? Jak tak to z jakiego paragrafu.
Ja jego adres skrzynki ePUAP znam - bo widzę z jakiej skrzynki przyszła oferta.
Pozdrawiam
Małgorzata Kelner
W SWZ mamy taki zapis : Wykonawca składa ofertę za pośrednictwem Formularza do złożenia, zmiany lub wycofania oferty dostępnego na ePUAP i udostępnionego również na miniPortalu. Formularz do zaszyfrowania oferty przez Wykonawcę jest dostępny dla wykonawców na miniPortalu, w szczegółach danego postępowania. W formularzu oferty/wniosku Wykonawca zobowiązany jest podać adres skrzynki ePUAP, na którym prowadzona będzie korespondencja związana z postępowaniem. Sposób złożenia oferty opisany został w Instrukcji użytkownika dostępnej na miniPortalu. Co zrobić , gdy Wykonawca w formularzu ofertowym podał w miejscu adresu skrzynki ePUAP swój adres e-mail . Czy mam go wzywać do wyjaśnienia, poprawienia? Jak tak to z jakiego paragrafu. Ja jego adres skrzynki ePUAP znam - bo widzę z jakiej skrzynki przyszła oferta. Pozdrawiam Małgorzata Kelner
0
2022-11-09 08:08 0

P.

Piotr .....

Fachowiec 512

Wezwałbym do wyjaśnień. Trudno mu robić krzywdę za taki błąd, zwłaszcza że nie ma to znaczenia na skuteczność złożenia oferty. Ponadto dane kontaktowe zawsze mogą się zmienić.
Wezwałbym do wyjaśnień. Trudno mu robić krzywdę za taki błąd, zwłaszcza że nie ma to znaczenia na skuteczność złożenia oferty. Ponadto dane kontaktowe zawsze mogą się zmienić.
0
2022-11-09 08:56 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy