Forum

Powrót Przedsiebiorca zagraniczny - jego oddział w Polsce ( zarejestrowany w KRS)

E.

Ewelina .....

0

Witam,
w postępowaniu przetargowym złożył ofertę zarejestrowany w KRS oddział przedsiębiorstwa zagranicznego. Czy taka oferta jest właściwie złożona, czy może oferta powinna zostać złożona przez podmiot zagraniczny bo oddział to tylko jego reprezentant. Jeżeli jest źle złożona na jakiej podstawie mam ja odrzucić?, Proszę o opinie w tej sprawie.
Witam, w postępowaniu przetargowym złożył ofertę zarejestrowany w KRS oddział przedsiębiorstwa zagranicznego. Czy taka oferta jest właściwie złożona, czy może oferta powinna zostać złożona przez podmiot zagraniczny bo oddział to tylko jego reprezentant. Jeżeli jest źle złożona na jakiej podstawie mam ja odrzucić?, Proszę o opinie w tej sprawie.
0
2022-11-09 08:45 0

A.

Anna .....

Fachowiec 428

taka oferta nie podlega odrzuceniu. Jest wpisana w KRS więc może występować samodzielnie w obrocie gospodarczym - ma osobowość prawną.
EDIT: zła rada, nie sugerujcie się
taka oferta nie podlega odrzuceniu. Jest wpisana w KRS więc może występować samodzielnie w obrocie gospodarczym - ma osobowość prawną. EDIT: zła rada, nie sugerujcie się
0
2022-11-09 09:07 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy