Forum

Powrót Brak rejestracji postępowania na miniportalu

P.

Paulina .....

3

Cześć, przez omyłkę nie zarejestrowałam wczoraj postępowania na miniportalu. Poszło na ezamówieniach i BIP. Postępowanie ogłoszone wczoraj ok. 15.00. Czy wystarczy, że zarejestruję je dzisiaj i zmienię termin składania ofert o ten jeden dzień, czy powinnam wykonać jakieś inne czynności?
Cześć, przez omyłkę nie zarejestrowałam wczoraj postępowania na miniportalu. Poszło na ezamówieniach i BIP. Postępowanie ogłoszone wczoraj ok. 15.00. Czy wystarczy, że zarejestruję je dzisiaj i zmienię termin składania ofert o ten jeden dzień, czy powinnam wykonać jakieś inne czynności?
0
2022-11-10 10:52 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Co zamieszczałaś na miniportalu (sory, nie pracuję na tym)?
Jeżeli swz (+ inne dokumenty) to ja bym przesunął o 1 dzień termin otwarcia podając za przyczynę niedostępność dla wykonawców dokumentów postępowania w dniu wczorajszym. Termin na składanie ofert przesunięto o taką ilość dni przez jaką dokumenty nie były dostępne.
Nie zapomnij o ogłoszeniu o zmianie ogłoszenia.
A jeżeli miniportal miał służyć tylko do złożenia ofert to bym się zastanawiał czy warto przedłużać termin.
Co zamieszczałaś na miniportalu (sory, nie pracuję na tym)? Jeżeli swz (+ inne dokumenty) to ja bym przesunął o 1 dzień termin otwarcia podając za przyczynę niedostępność dla wykonawców dokumentów postępowania w dniu wczorajszym. Termin na składanie ofert przesunięto o taką ilość dni przez jaką dokumenty nie były dostępne. Nie zapomnij o ogłoszeniu o zmianie ogłoszenia. A jeżeli miniportal miał służyć tylko do złożenia ofert to bym się zastanawiał czy warto przedłużać termin.
0
2022-11-10 11:35 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy