Forum

Powrót drugi wniosek o przesłanie ofert

M.

Michalina .....

25

Witam, dzisiaj ogłosiłam zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszych ofert (ta sama firma w obu częściach) i jeden z wykonawców zwrócił się DRUGI RAZ o przesłanie ofert pozostałych wykonawców składających oferty. Przesłałam je już wcześniej na pierwsze wezwanie, ewentualnie co się mogło zmienić, to uzupełnili przedmiotowe środki dowodowe ( ISO i certyfikat CE).
Co zrobić?
Przesłać jeszcze raz te same oferty, tym razem dołączyć również te uzupełnione przedmiotowe środki dowodowe, czy wysłać same przedmiotowe środki dowodowe z informacją, że pozostała cześć nie uległa zmianie czy odpowiedzieć, że oferty tych wykonawców zostały już przesłane wcześniej??
Dziękuję za pomoc
Witam, dzisiaj ogłosiłam zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszych ofert (ta sama firma w obu częściach) i jeden z wykonawców zwrócił się DRUGI RAZ o przesłanie ofert pozostałych wykonawców składających oferty. Przesłałam je już wcześniej na pierwsze wezwanie, ewentualnie co się mogło zmienić, to uzupełnili przedmiotowe środki dowodowe ( ISO i certyfikat CE). Co zrobić? Przesłać jeszcze raz te same oferty, tym razem dołączyć również te uzupełnione przedmiotowe środki dowodowe, czy wysłać same przedmiotowe środki dowodowe z informacją, że pozostała cześć nie uległa zmianie czy odpowiedzieć, że oferty tych wykonawców zostały już przesłane wcześniej?? Dziękuję za pomoc
0
2022-11-18 13:38 0

M.

Marzena .....

Fachowiec 163

Przesłałbym całość, czyli wraz z uzupełnionymi PŚD.
Przesłałbym całość, czyli wraz z uzupełnionymi PŚD.
0
2022-11-18 14:05 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy