Forum

Powrót eZamówienia ogłoszenie o wyniku

P.

Paulina .....

5

Proszę o podpowiedź jak mam robić ogłoszenie o wyniku w przypadku postępowania dzielonego na 5 części z których 2 muszę unieważnić i ogłosić nowe postępowanie.
Przed ogłoszeniem postępowania na nierozstrzygnięte 2 części muszę dodać ogłoszenie o wyniku postępowania, gdzie w przypadku 2 części zaznaczam że postępowanie unieważniono, a co z pozostałymi częściami, gdzie procedura jest w toku? Zaznaczam nie rozstrzygnięto? Czy później będę miała możliwość dać ogłoszenie o wyniku już z wyborem Wykonawcy? Wiem, że na dodanie ogłoszenia mam 30 dni ale muszę zrobić to szybciej ponieważ przy dodawaniu nowego postępowania będę musiała zaznaczyć czy postępowanie jest powiązane z pozycją w planie postępowań....
a i którą kwotę mam wpisać w okienku gdzie pytają o wartość - naszą wartość szacunkową?
Proszę o podpowiedź jak mam robić ogłoszenie o wyniku w przypadku postępowania dzielonego na 5 części z których 2 muszę unieważnić i ogłosić nowe postępowanie. Przed ogłoszeniem postępowania na nierozstrzygnięte 2 części muszę dodać ogłoszenie o wyniku postępowania, gdzie w przypadku 2 części zaznaczam że postępowanie unieważniono, a co z pozostałymi częściami, gdzie procedura jest w toku? Zaznaczam nie rozstrzygnięto? Czy później będę miała możliwość dać ogłoszenie o wyniku już z wyborem Wykonawcy? Wiem, że na dodanie ogłoszenia mam 30 dni ale muszę zrobić to szybciej ponieważ przy dodawaniu nowego postępowania będę musiała zaznaczyć czy postępowanie jest powiązane z pozycją w planie postępowań.... a i którą kwotę mam wpisać w okienku gdzie pytają o wartość - naszą wartość szacunkową?
0
2022-11-28 12:08 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Tak trzeba dla pozostałych części zaznaczyć "nie rozstrzygnieto" Później bedzie mozliwość zrobienia ogłoszenia dla pozostałych części.

Jak jest pytanie o wartość, to zawsze chodzi o szacunkową.
Tak trzeba dla pozostałych części zaznaczyć "nie rozstrzygnieto" Później bedzie mozliwość zrobienia ogłoszenia dla pozostałych części. Jak jest pytanie o wartość, to zawsze chodzi o szacunkową.
0
2022-11-28 12:10 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy