Sytuacja w naszym szpitalu przedstawia się tak:
Do tej pory korzystaliśmy z cateringu, w tym roku została otwarta kuchnia i gotujemy sami.
Jestem na etapie szacowania wartości zamówienia na zakupy żywności. Problem polega na tym, że kuchnia nie gotuje tylko na swoje potrzeby ale również na zewnętrzne (prywatne przedszkola, żłobki - za co wystawiamy fakturę).
Czy wgl ma to znaczenie przy szacowaniu zamówienia, bo w końcu na części produktów zarabiamy.
Osobiście uważam, że nie ma to znaczenia - co robimy dalej z zakupioną żywnością, ale pojawiło się takie pytanie i wolę poradzić się mądrzejszych :)
Sytuacja w naszym szpitalu przedstawia się tak:
Do tej pory korzystaliśmy z cateringu, w tym roku została otwarta kuchnia i gotujemy sami.
Jestem na etapie szacowania wartości zamówienia na zakupy żywności. Problem polega na tym, że kuchnia nie gotuje tylko na swoje potrzeby ale również na zewnętrzne (prywatne przedszkola, żłobki - za co wystawiamy fakturę).
Czy wgl ma to znaczenie przy szacowaniu zamówienia, bo w końcu na części produktów zarabiamy.
Osobiście uważam, że nie ma to znaczenia - co robimy dalej z zakupioną żywnością, ale pojawiło się takie pytanie i wolę poradzić się mądrzejszych :)
0
2022-11-28 13:36 0