Forum

Powrót ogłoszenie o wykonaniu umowy - kiedy zamieszczać?

P.

Piotr .....

45

Czy ogłoszenie o wykonaniu umowy należy zamieścić po wykonaniu dostawy/usługi czy dopiero po opłaceniu faktury VAT? Bo w ogłoszeniu znajduje się takie pole do wypełnienia: "Łączna wartość wynagrodzenia wypłacona z tytułu zrealizowanej umowy".
Czy ogłoszenie o wykonaniu umowy należy zamieścić po wykonaniu dostawy/usługi czy dopiero po opłaceniu faktury VAT? Bo w ogłoszeniu znajduje się takie pole do wypełnienia: "Łączna wartość wynagrodzenia wypłacona z tytułu zrealizowanej umowy".
0
2022-12-02 14:01 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Wg opinii UZP - po podpisaniu protokołu odbioru.
Wg części cywilistów i mnie (oraz mojej dyrekcji) po wykonaniu umowy przez obydwie strony, tj po zapłacie na rzecz wykonawcy wynagrodzenia.
Moja dyrekcja nie zgodziła się na podpisanie ogłoszenia o wykonaniu przed dokonaniem zapłaty, właśnie na podstawie podanego przez Ciebie zapisu.
Wg opinii UZP - po podpisaniu protokołu odbioru. Wg części cywilistów i mnie (oraz mojej dyrekcji) po wykonaniu umowy przez obydwie strony, tj po zapłacie na rzecz wykonawcy wynagrodzenia. Moja dyrekcja nie zgodziła się na podpisanie ogłoszenia o wykonaniu przed dokonaniem zapłaty, właśnie na podstawie podanego przez Ciebie zapisu.
0
2022-12-02 14:04 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy