Forum

Powrót POTRZEBNA PILNA POMOC! :(

D.

Dominika .....

31

Tryb podstawowy. Postępowanie na dostawę urządzenia wielofunkcyjnego.
Mam 3 oferty. Z czego 2 oferty są od tego samego Wykonawcy (ta sama nazwa, NIP, adres, REGON), ale wskazują różne osoby do reprezentacji i różne adresy e-mail. Jeden z nich wskazuje, iż urządzenie będzie kosztowało 14 tysięcy, drugi wskazuje, iż będzie kosztowało 16 tysięcy. W FO wymagaliśmy, aby wskazano nam producenta i model urządzenia. Jeden i drugi Wykonawca wskazuje ten sam model sprzętu.
Powiedzcie co zrobić w takiej sytuacji? Wykazuje ich w informacji z otwarcia ofert? Odrzucam później oby dwie?
Tryb podstawowy. Postępowanie na dostawę urządzenia wielofunkcyjnego. Mam 3 oferty. Z czego 2 oferty są od tego samego Wykonawcy (ta sama nazwa, NIP, adres, REGON), ale wskazują różne osoby do reprezentacji i różne adresy e-mail. Jeden z nich wskazuje, iż urządzenie będzie kosztowało 14 tysięcy, drugi wskazuje, iż będzie kosztowało 16 tysięcy. W FO wymagaliśmy, aby wskazano nam producenta i model urządzenia. Jeden i drugi Wykonawca wskazuje ten sam model sprzętu. Powiedzcie co zrobić w takiej sytuacji? Wykazuje ich w informacji z otwarcia ofert? Odrzucam później oby dwie?
0
2022-12-09 13:41 0

A.

Anna .....

Fachowiec 315

Według mnie obie oferty do odrzucenia, bo nie można składać dwóch ofert przez jednego Wykonawcę. W informacji z otwarcia ofert ujęłabym obie oferty.
Według mnie obie oferty do odrzucenia, bo nie można składać dwóch ofert przez jednego Wykonawcę. W informacji z otwarcia ofert ujęłabym obie oferty.
0
2022-12-09 13:45 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy