Forum

Powrót Ogłoszenie o zmianie - brak przycisku "opublikuj"

H.

Hanna .....

20

Dzień dobry,

zaszła potrzeba zmiany ogłoszenia o zamówieniu. Zrobiłam zmianę i... nie mam przycisku "Zapisz i zakończ" - zamiast niego jest "zapisz i weryfikuj", po kliknięciu mam tylko opcje: edytuj, pobierz pdf lub usuń :-(

Ratujcie - jak mam opublikować ogłoszenie?????
mam wszystkie możliwe role - supervisor, użytkownik, mogę zatwierdzać ogłoszenia itp., a tu nie mogę opublikować ogłoszenia :-(
Dzień dobry, zaszła potrzeba zmiany ogłoszenia o zamówieniu. Zrobiłam zmianę i... nie mam przycisku "Zapisz i zakończ" - zamiast niego jest "zapisz i weryfikuj", po kliknięciu mam tylko opcje: edytuj, pobierz pdf lub usuń :-( Ratujcie - jak mam opublikować ogłoszenie????? mam wszystkie możliwe role - supervisor, użytkownik, mogę zatwierdzać ogłoszenia itp., a tu nie mogę opublikować ogłoszenia :-(
0
2022-12-15 12:53 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Włącz edytuj
Przeklikaj po kolei każdą część.
Na zakończenie pojawi się "zapisz i zakończ"
Zapisz i zakończ
Pojawi się Publikuj.
Opublikuj.
Temat zgłaszałem na helpdesk, wg nich: it is not a bug it's a feature :-(
Edit: Jeżeli na skróty wybierzesz z rozwijanego menu od razu ostatnią części (chyba inne informacje???) to nie pojawia się Zakończ. Ktoś naprawdę niezłe rzeczy tam palił.
A przy okazji - jako boomer zgłaszam sprzeciw przeciwko (można zgłaszać sprzeciw za?) znikającym przyciskom w tych wszystkich portalach.
Kiedyś to było!!! Był zestaw przycisków, a te, których się nie dało zastosować były wyszarzane. Wyszarzone - znaczy się, że czegoś nie zrobiłeś, sprawdź, bo nie będzie działać. A teraz??? poukrywają, i robią z człowieka przysłowiowego tatawariata i szukaj, czy to w tym czy innym miejscu to było. No me gusta :-(
Włącz edytuj Przeklikaj po kolei każdą część. Na zakończenie pojawi się "zapisz i zakończ" Zapisz i zakończ Pojawi się Publikuj. Opublikuj. Temat zgłaszałem na helpdesk, wg nich: it is not a bug it's a feature :-( Edit: Jeżeli na skróty wybierzesz z rozwijanego menu od razu ostatnią części (chyba inne informacje???) to nie pojawia się Zakończ. Ktoś naprawdę niezłe rzeczy tam palił. A przy okazji - jako boomer zgłaszam sprzeciw przeciwko (można zgłaszać sprzeciw za?) znikającym przyciskom w tych wszystkich portalach. Kiedyś to było!!! Był zestaw przycisków, a te, których się nie dało zastosować były wyszarzane. Wyszarzone - znaczy się, że czegoś nie zrobiłeś, sprawdź, bo nie będzie działać. A teraz??? poukrywają, i robią z człowieka przysłowiowego tatawariata i szukaj, czy to w tym czy innym miejscu to było. No me gusta :-(
0
2022-12-15 13:01 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy