Forum

Powrót Protokół z postępowania

A.

Agata .....

15

Dzień dobry, mam pytanie odnośnie protokołu z postępowania (tryb podstawowy). Czy w pkt 3 można zakreślić więcej niż jedna krateczkę ? Mam zamówienie z podziałem na części wyznaczam krateczkę nr 2, ale to zamówienie również łączy się z zamówieniami, które przeprowadzamy w pozostałych kwartałach. W związku z tym czy tez powinnam zaznaczyć krateczkę nr 5 tj. "zamówienia udzielanego jako część zamówienia o wartości ……………. zł, co stanowiło równowartość ………….. euro, wartość aktualnie udzielanego zamówienia częściowego (którego dotyczy obecne postępowanie) ………………….. zł, co stanowi równowartość ………….. euro ".

Proszę o pomoc.
Dzień dobry, mam pytanie odnośnie protokołu z postępowania (tryb podstawowy). Czy w pkt 3 można zakreślić więcej niż jedna krateczkę ? Mam zamówienie z podziałem na części wyznaczam krateczkę nr 2, ale to zamówienie również łączy się z zamówieniami, które przeprowadzamy w pozostałych kwartałach. W związku z tym czy tez powinnam zaznaczyć krateczkę nr 5 tj. "zamówienia udzielanego jako część zamówienia o wartości ……………. zł, co stanowiło równowartość ………….. euro, wartość aktualnie udzielanego zamówienia częściowego (którego dotyczy obecne postępowanie) ………………….. zł, co stanowi równowartość ………….. euro ". Proszę o pomoc.
0
2022-12-20 14:52 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

jak oczywiście że mozna (np. w przypadku tzw. podobnych)
jak oczywiście że mozna (np. w przypadku tzw. podobnych)
0
2022-12-20 14:55 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy