Forum

Powrót Informacja o ofertach w ogłoszeniu o wyniku postępowania w BZP - odrzucenia i rnc.

J.

Joanna .....

58

W postępowaniu krajowym miałam 3 oferty z czego 2 zostały odrzucone. Pierwsza - bo nie była podpisana elektronicznie (ta wskazywała rnc, ale jej nie badałam pod tym kątem, bo i tak bym odrzuciła), druga - wskazywała rnc a wykonawca jej nie wyjaśnił, trzecia najdroższa - wybrana. Czy wpisuję:
Liczba ofert odrzuconych - 2,
Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt - 2 (nawet jak jedna nie była badana pod tym kątem?) ?
W postępowaniu krajowym miałam 3 oferty z czego 2 zostały odrzucone. Pierwsza - bo nie była podpisana elektronicznie (ta wskazywała rnc, ale jej nie badałam pod tym kątem, bo i tak bym odrzuciła), druga - wskazywała rnc a wykonawca jej nie wyjaśnił, trzecia najdroższa - wybrana. Czy wpisuję: Liczba ofert odrzuconych - 2, Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt - 2 (nawet jak jedna nie była badana pod tym kątem?) ?
0
2022-12-28 11:46 0

A.

Adam .....

49

Jeśli pod kątem RNC została zbadana tylko jedna oferta (ze skutkiem negatywnym) to wpisałbym że tylko jedna miała RNC.
Jeśli pod kątem RNC została zbadana tylko jedna oferta (ze skutkiem negatywnym) to wpisałbym że tylko jedna miała RNC.
0
2022-12-28 12:09 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy