Forum

Powrót Plan postępowań – brak wszczęcia postępowania w 2022r.

D.

Dorota .....

3

Co zrobić z postępowaniem, które mam w planie 2022 r., wiem, że nie będzie ogłoszone w tym roku, tylko w styczniu 2023r., należy zmienić plan, wpisać „rezygnacja z pozycji”? W 2023r. robiąc nowy plan, wpisać tę pozycję na nowo?

Numer postępowania trzeba nadać nowy w 2023 r. (czy może zostać stary z 2022r.)? Mam też Zarządzenie o powołaniu komisji przetargowej, zostawić? Czy należy powołać komisję jeszcze raz w 2023r.?

Dziękuję za pomoc.
Co zrobić z postępowaniem, które mam w planie 2022 r., wiem, że nie będzie ogłoszone w tym roku, tylko w styczniu 2023r., należy zmienić plan, wpisać „rezygnacja z pozycji”? W 2023r. robiąc nowy plan, wpisać tę pozycję na nowo? Numer postępowania trzeba nadać nowy w 2023 r. (czy może zostać stary z 2022r.)? Mam też Zarządzenie o powołaniu komisji przetargowej, zostawić? Czy należy powołać komisję jeszcze raz w 2023r.? Dziękuję za pomoc.
0
2022-12-28 20:00 0

M.

Mariusz .....

Fachowiec 1693

Nic nie zmieniać odnośnie planu, zostawić tak jak jest. Zarządzenie o powołaniu komisji może być do konkretnego postępowania i nie trzeba nic zmieniać. numer postepowania powinien być bieżący. Jeśli będzie ogłaszany w 2023 r. to numer postępowania powinien być z 2023 r.
Nic nie zmieniać odnośnie planu, zostawić tak jak jest. Zarządzenie o powołaniu komisji może być do konkretnego postępowania i nie trzeba nic zmieniać. numer postepowania powinien być bieżący. Jeśli będzie ogłaszany w 2023 r. to numer postępowania powinien być z 2023 r.
0
2022-12-29 05:57 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy