Forum

Powrót taka zagwostka

A.

Anna .....

32

Witam,
w formularzu cenowym mieliśmy, ze obciazenie do 250 kg potwierdzone przez niezależny podmiot. W wyniku odpowiedzi na zapytania Zamawiający dokonał skreślenia zapisu "potwierdzone przez niezalezny podmiot". Wykonawca złozył ofertę nie wykreslając tego zapisu.
Jak ma postapić Zamawiajacy - zostawić tak oferte czy dokonać oczywistej omyłki pisarskiej skreslając ten zapis.
Pierszy raz mam taką sytuację i kompletnie nie wiem jak podejść do tematu ...
Witam, w formularzu cenowym mieliśmy, ze obciazenie do 250 kg potwierdzone przez niezależny podmiot. W wyniku odpowiedzi na zapytania Zamawiający dokonał skreślenia zapisu "potwierdzone przez niezalezny podmiot". Wykonawca złozył ofertę nie wykreslając tego zapisu. Jak ma postapić Zamawiajacy - zostawić tak oferte czy dokonać oczywistej omyłki pisarskiej skreslając ten zapis. Pierszy raz mam taką sytuację i kompletnie nie wiem jak podejść do tematu ...
0
2023-01-02 19:31 0

A.

Anna .....

40

Jak wygrywa można poprawić, żeby później kontrola się nie przyczepiła. Jak nie wygrywa ja bym zostawiła
Jak wygrywa można poprawić, żeby później kontrola się nie przyczepiła. Jak nie wygrywa ja bym zostawiła
0
2023-01-03 07:13 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy