Forum

Powrót Publikacja ogłoszenia o udzielenie zamówienia

I.

Iwona .....

0

Proszę o pomoc...
Przetarg nieograniczony. Umowa o udzielenie zamówienia podpisana 09.12.2022 , jest 30 dni na publikację ogłoszenia o udzieleniu zamówienia... dzisiaj wysłałam na e-zamowieniach ogłoszenie do publikacji. Otrzymałam informację że ogłoszenie zostanie opublikowane 06.01.2023 (święto). Czy jeżeli termin 30 dniowy na publikację ogłoszenia o udzieleniu zamówienia upływa 08.01.2023 (niedziela) to mogę to zamieścić na stronie prowadzonego postępowania 09.01.2023? Albo mogę to zrobić np w święto 06.01. Jednak wiadomo że to dzień wolny od pracy...zresztą tak jak sobota i niedziela.
Bardzo dziękuję za odpowiedź :)
Proszę o pomoc... Przetarg nieograniczony. Umowa o udzielenie zamówienia podpisana 09.12.2022 , jest 30 dni na publikację ogłoszenia o udzieleniu zamówienia... dzisiaj wysłałam na e-zamowieniach ogłoszenie do publikacji. Otrzymałam informację że ogłoszenie zostanie opublikowane 06.01.2023 (święto). Czy jeżeli termin 30 dniowy na publikację ogłoszenia o udzieleniu zamówienia upływa 08.01.2023 (niedziela) to mogę to zamieścić na stronie prowadzonego postępowania 09.01.2023? Albo mogę to zrobić np w święto 06.01. Jednak wiadomo że to dzień wolny od pracy...zresztą tak jak sobota i niedziela. Bardzo dziękuję za odpowiedź :)
0
2023-01-02 21:18 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

art. 265.1 mówi o 30 dniach na PRZESLANIE ogloszenia a nie na publikację :) teoretycznie, ogloszenie powinno się zamiescić na stronie w dniu jego publikacji, choć w przypadku tego akurat ogloszenia nie ma to juz takiego znaczenia... ja wciąż nie widze w ogole sensu w zamieszczaniu go na stronie prowadzonego postepowania, skoro jest juz po postepowaniu...
art. 265.1 mówi o 30 dniach na PRZESLANIE ogloszenia a nie na publikację :) teoretycznie, ogloszenie powinno się zamiescić na stronie w dniu jego publikacji, choć w przypadku tego akurat ogloszenia nie ma to juz takiego znaczenia... ja wciąż nie widze w ogole sensu w zamieszczaniu go na stronie prowadzonego postepowania, skoro jest juz po postepowaniu...
0
2023-01-03 07:39 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy