Forum

Powrót aneks do umowy na sprzedaż węgla

P.

Paula .....

1

Witam,
czy jeśli nie ma obowiązku stosowania ustawy do dystrybucji węgla przez gminy, a trzeba było zrobić ogłoszenie w BZP dot. tego zamówienia to czy jak mam teraz aneks do tej umowy, to też w BZP mam zrobić coś jeszcze?
bo przy zamówieniach z obowiązkiem stosowania ustawy jeśli dobrze myślę jak jest aneks do umowy to robię ogłoszenie o zmianie ogłoszenia?
Witam, czy jeśli nie ma obowiązku stosowania ustawy do dystrybucji węgla przez gminy, a trzeba było zrobić ogłoszenie w BZP dot. tego zamówienia to czy jak mam teraz aneks do tej umowy, to też w BZP mam zrobić coś jeszcze? bo przy zamówieniach z obowiązkiem stosowania ustawy jeśli dobrze myślę jak jest aneks do umowy to robię ogłoszenie o zmianie ogłoszenia?
0
2023-01-04 10:09 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

ogłoszenie o zmianie umowy w przypadku postepowan na podstawie ustawy Pzp, robi sie tylko w scisle okreslonych przypadkach.
W przypadku dostaw wegla ustawa Pzp nie ma zastosowania a wiec przesłanki do zmiany umowy nie maja zastosowania a co za tym idzie nie ma obowiązku zmiany ogłoszenia.
ogłoszenie o zmianie umowy w przypadku postepowan na podstawie ustawy Pzp, robi sie tylko w scisle okreslonych przypadkach. W przypadku dostaw wegla ustawa Pzp nie ma zastosowania a wiec przesłanki do zmiany umowy nie maja zastosowania a co za tym idzie nie ma obowiązku zmiany ogłoszenia.
0
2023-01-04 10:16 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy