Forum

Powrót podpis na formularzu ofertowym

A.

Anna .....

Fachowiec 315

Czy aktualnie w polu na złożenie formularza ofertowego na platformie e-Zamówienia można załączyć plik z podpisem zewnętrznym, czy trzeba go dodać do załączników?
Czy aktualnie w polu na złożenie formularza ofertowego na platformie e-Zamówienia można załączyć plik z podpisem zewnętrznym, czy trzeba go dodać do załączników?
0
2023-01-04 11:59 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Formularz składa się jako ofertę (do pierwszego pola - tam jest miejsce tylko na jeden plik).
Pozostałe pliki (w tym plik z ew. podpisem zewnętrznym) jako załączniki - do tego drugiego pola.
Edit: system ostrzega przed zamieszczeniem niepodpisanych plików - sprawdzałem na podpisach PADES. nie sprawdzałem tego, ale fajnie by było, jakby weryfikował również podpisy zewnętrzne ...
Formularz składa się jako ofertę (do pierwszego pola - tam jest miejsce tylko na jeden plik). Pozostałe pliki (w tym plik z ew. podpisem zewnętrznym) jako załączniki - do tego drugiego pola. Edit: system ostrzega przed zamieszczeniem niepodpisanych plików - sprawdzałem na podpisach PADES. nie sprawdzałem tego, ale fajnie by było, jakby weryfikował również podpisy zewnętrzne ...
0
2023-01-04 12:29 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy