Forum

Powrót Pytania do platformy E-zamówienia

P.

Patrycja .....

0

Witam,
Mam parę pytań przed publikacją postępowania na platformie. Przeczytałam forum z podobnymi wątkami, ale nadal mam wątpliwości.
1. Formularz interaktywny - jeżeli nie chce z niego korzystać , nie muszę? ( Wtedy nie ma zapisów w SWZ odnośnie formy składania formularza oferty za pomocą interaktywnego),
2. Kwota jaką Zamawiający przeznacz na sfinansowanie zamówienia - czy jest to obligatoryjne aby wpisywana była za każdym razem również na platformie , czy tylko w miejscu gdzie są udostępnione dokumenty postępowania czyli strona internetowa Zamawiającego?
3. Rozumiem, że Platforma może służyć tylko do złożenia oferty, cała reszta tak jak przy mini portalu może odbywać się poprzez e mail Zamawiającego oraz cała dokumentacja w trakcie i po postępowaniu udostępniona będzie tylko na stronie Zamawiającego.
4. Czy jest jakieś must have , które musi być wykorzystane przy pomocy Platformy oprócz oczywiście złożenia oferty.?
Dziękuję za odpowiedzi
Witam, Mam parę pytań przed publikacją postępowania na platformie. Przeczytałam forum z podobnymi wątkami, ale nadal mam wątpliwości. 1. Formularz interaktywny - jeżeli nie chce z niego korzystać , nie muszę? ( Wtedy nie ma zapisów w SWZ odnośnie formy składania formularza oferty za pomocą interaktywnego), 2. Kwota jaką Zamawiający przeznacz na sfinansowanie zamówienia - czy jest to obligatoryjne aby wpisywana była za każdym razem również na platformie , czy tylko w miejscu gdzie są udostępnione dokumenty postępowania czyli strona internetowa Zamawiającego? 3. Rozumiem, że Platforma może służyć tylko do złożenia oferty, cała reszta tak jak przy mini portalu może odbywać się poprzez e mail Zamawiającego oraz cała dokumentacja w trakcie i po postępowaniu udostępniona będzie tylko na stronie Zamawiającego. 4. Czy jest jakieś must have , które musi być wykorzystane przy pomocy Platformy oprócz oczywiście złożenia oferty.? Dziękuję za odpowiedzi
0
2023-01-05 09:23 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Ad 1: nie musisz korzystać z f. interaktywnego. Wtedy piszesz że wykonawca składa ofertę na formularzu, którego wzór stanowi zał nr ... do swz
Ad. 2 nie wiem czy musisz wpisywać na platformie. Może Cię nie puścić dalej bez podania tej kwoty - nie sprawdzałem tego. To jest wpisanie tylko jednej liczby - nie robiłbym z tego problemu, nawet, jeśli oficjalną informację zmieścisz na stronie postępowania.
Ad. 3: Tak, można tak robić.
Ad. 4 Ogłoszenia, Ogłoszenia też warto tam zamieszczać :-)
Ad 1: nie musisz korzystać z f. interaktywnego. Wtedy piszesz że wykonawca składa ofertę na formularzu, którego wzór stanowi zał nr ... do swz Ad. 2 nie wiem czy musisz wpisywać na platformie. Może Cię nie puścić dalej bez podania tej kwoty - nie sprawdzałem tego. To jest wpisanie tylko jednej liczby - nie robiłbym z tego problemu, nawet, jeśli oficjalną informację zmieścisz na stronie postępowania. Ad. 3: Tak, można tak robić. Ad. 4 Ogłoszenia, Ogłoszenia też warto tam zamieszczać :-)
0
2023-01-05 09:41 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy