Forum

Powrót wiadomość automatyczna z enotice - pytanie

R.

Rafał .....

11

Dzisiaj otrzymałem wiadomość automatyczną z enotice następującej treści:
"Dotychczas nie otrzymaliśmy żadnego ogłoszenia o udzieleniu zamówienia dotyczącego ogłoszenia o zamówieniu nr xxx opublikowanego w dniu xxx .
Tylko, że ono zostało zrobione. Ogłoszenie opublikowane 4 stycznia br. Sprawdziłem i wszystkie dane się zgadzają.
To normalne?
Jakieś podpowiedzi?
Miał ktoś tak?
:/
To było moje pierwsze postępowanie powyżej progów więc może zrobiłem coś nie tak :/
Dzisiaj otrzymałem wiadomość automatyczną z enotice następującej treści: "Dotychczas nie otrzymaliśmy żadnego ogłoszenia o udzieleniu zamówienia dotyczącego ogłoszenia o zamówieniu nr xxx opublikowanego w dniu xxx . Tylko, że ono zostało zrobione. Ogłoszenie opublikowane 4 stycznia br. Sprawdziłem i wszystkie dane się zgadzają. To normalne? Jakieś podpowiedzi? Miał ktoś tak? :/ To było moje pierwsze postępowanie powyżej progów więc może zrobiłem coś nie tak :/
0
2023-01-13 14:25 0

A.

Anna .....

40

Może błędne odwołanie do ogłoszenia o zamówieniu? i system tego nie przyjął? Zawsze można napisać do nich i zapytać o co chodzi
Może błędne odwołanie do ogłoszenia o zamówieniu? i system tego nie przyjął? Zawsze można napisać do nich i zapytać o co chodzi
0
2023-01-13 14:44 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy