Forum

Powrót Też kochacie raporty@postepowania.pl ???

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Niejaki Pan Paweł przysłał mi z raporty@postepowania.pl szereg zapytań w sprawie prowadzonych postępowań, bo wymyślił sobie, że taki właśnie znajdzie sposób na zarabianie: Na podstawie efektów mojej pracy, za która mi nie zapłaci (sprawdzę wszystkie postępowania, zrobię mu zbiorówkę i wyślę na raporty@postepowania.pl - oczywiście wszystko w ramach moich służbowych obowiązków) utworzy bazę danych, w której będzie można zweryfikować, czy dany wykonawca podlega wykluczeniu z postępowania. (oczywiście "za darmo" - już to widzę - ale jeżeli się mylę to odszczekam :-).
Fajne to jest, jak inni pracują na ciebie.
Dlatego po raz kolejny podaję adres raporty@postepowania.pl z którego przyszło zapytanie - może przez ten czas gdy post będzie dostępny również dla niezalogowanych harwestery zrobią to co do nich należy.
Pamiętajcie: tylko raporty@postepowania.pl !!!

(A odpowiedź oczywiście pójdzie w takiej formie, że za diabła nie da rady tego zeskanować i rozpoznać, postaram się, choć zajmie mi to chwilkę).
Niejaki Pan Paweł przysłał mi z raporty@postepowania.pl szereg zapytań w sprawie prowadzonych postępowań, bo wymyślił sobie, że taki właśnie znajdzie sposób na zarabianie: Na podstawie efektów mojej pracy, za która mi nie zapłaci (sprawdzę wszystkie postępowania, zrobię mu zbiorówkę i wyślę na raporty@postepowania.pl - oczywiście wszystko w ramach moich służbowych obowiązków) utworzy bazę danych, w której będzie można zweryfikować, czy dany wykonawca podlega wykluczeniu z postępowania. (oczywiście "za darmo" - już to widzę - ale jeżeli się mylę to odszczekam :-). Fajne to jest, jak inni pracują na ciebie. Dlatego po raz kolejny podaję adres raporty@postepowania.pl z którego przyszło zapytanie - może przez ten czas gdy post będzie dostępny również dla niezalogowanych harwestery zrobią to co do nich należy. Pamiętajcie: tylko raporty@postepowania.pl !!! (A odpowiedź oczywiście pójdzie w takiej formie, że za diabła nie da rady tego zeskanować i rozpoznać, postaram się, choć zajmie mi to chwilkę).
0
2023-01-18 14:14 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 1468

Ucieszył mnie ten wpis. Oczywiście pan Paweł ze swoim pomysłem na biznes jest znany i u mnie równo co pół roku wpływa wniosek od niego. Na szczęście zwykle nie dotyczy naszych postępowań więc sprawa jest prosta.
Ucieszył mnie ten wpis. Oczywiście pan Paweł ze swoim pomysłem na biznes jest znany i u mnie równo co pół roku wpływa wniosek od niego. Na szczęście zwykle nie dotyczy naszych postępowań więc sprawa jest prosta.
0
2023-01-18 14:45 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy