Forum

Powrót dokumentacja na platformie

A.

Anna .....

Fachowiec 315

Na stronie prowadzonego postępowania (na platformie) można zamieścić link przekierowujący bezpośrednio na inną stronę internetową, gdzie jest zamieszczona dokumentacja stanowiąca załącznik do SWZ. Czy w protokole postępowania wpisujemy, że na stronie internetowej prowadzonego postępowania udostępniono SWZ w całości?
Na stronie prowadzonego postępowania (na platformie) można zamieścić link przekierowujący bezpośrednio na inną stronę internetową, gdzie jest zamieszczona dokumentacja stanowiąca załącznik do SWZ. Czy w protokole postępowania wpisujemy, że na stronie internetowej prowadzonego postępowania udostępniono SWZ w całości?
0
2023-01-18 15:21 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Ja nie wiem, czy to jest link przekierowujący - nie próbowałem z tego korzystać, ale IMHO jest to link do zasobu czyli pliku. Jeżeli wskażesz plik i ktoś w niego kliknie to zostanie on pobrany w identyczny sposób jak z platformy (nie widać różnicy - umożliwi to dodanie np bardzo dużych plików).
Wtedy na zadane pytanie odpowiedziałbym :TAK.
W przypadku gdy da się tam wstawić link do katalogu, to zastanawiałbym się jak odpowiedzieć i chyba postawiłbym na NIE + wyjaśnienia.
Ja nie wiem, czy to jest link przekierowujący - nie próbowałem z tego korzystać, ale IMHO jest to link do zasobu czyli pliku. Jeżeli wskażesz plik i ktoś w niego kliknie to zostanie on pobrany w identyczny sposób jak z platformy (nie widać różnicy - umożliwi to dodanie np bardzo dużych plików). Wtedy na zadane pytanie odpowiedziałbym :TAK. W przypadku gdy da się tam wstawić link do katalogu, to zastanawiałbym się jak odpowiedzieć i chyba postawiłbym na NIE + wyjaśnienia.
0
2023-01-18 15:30 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy