Forum

Powrót Ogłoszenie o wykonaniu umowy

K.

Karolina .....

1

Zwracam się z zapytaniem czy ktoś z Państwa może mi powiedzieć jak mam zrobić ogłoszenie o wykonaniu umowy na E-zamówieniach lub na Tedzie. Postępowanie unijne wszczęłam w grudniu 2021 r. i zarówno ogłoszenie o zamówieniu jak i o udzieleniu zmówienia (wyniku postępowania) zrobiłam na Tedzie. Zawarta umowa trwała do 31.12.2022 r. i przyszedł czas na zrobienie ogłoszenia o wykonaniu umowy z tym, że na E-zamówieniach to postępowanie widnieje jako " w przygotowaniu" mogę jedynie wybrać ogłoszenie o zamówieniu, o udzieleniu zamówienia i o modyfikacjach. Natomiast na Tedzie mam wstępne ogłoszenie, ogłoszenie o udzieleniu, o profilu nabywcy o wynikach konkursu. Moje zapytanie brzmi co w takim wypadku zrobić ? Czy powinnam zrobić ponownie ogłoszenie o udzieleniu zamówienia (wyniku postępowania) tyle, że na E-zamówieniach?
Zwracam się z zapytaniem czy ktoś z Państwa może mi powiedzieć jak mam zrobić ogłoszenie o wykonaniu umowy na E-zamówieniach lub na Tedzie. Postępowanie unijne wszczęłam w grudniu 2021 r. i zarówno ogłoszenie o zamówieniu jak i o udzieleniu zmówienia (wyniku postępowania) zrobiłam na Tedzie. Zawarta umowa trwała do 31.12.2022 r. i przyszedł czas na zrobienie ogłoszenia o wykonaniu umowy z tym, że na E-zamówieniach to postępowanie widnieje jako " w przygotowaniu" mogę jedynie wybrać ogłoszenie o zamówieniu, o udzieleniu zamówienia i o modyfikacjach. Natomiast na Tedzie mam wstępne ogłoszenie, ogłoszenie o udzieleniu, o profilu nabywcy o wynikach konkursu. Moje zapytanie brzmi co w takim wypadku zrobić ? Czy powinnam zrobić ponownie ogłoszenie o udzieleniu zamówienia (wyniku postępowania) tyle, że na E-zamówieniach?
0
2023-01-20 08:46 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

przede wszystkim musisz zmienic na e-zamówieniach publikator na BZP, bo ogłoszenie o wykonaniu umowy niezaleznie od progu robi się w BZP.

Potem zanim bedziesz robić ogłoszenie, to wejdź w to postepowanie i u góry po prawej stronie, kliknąć trzeba w trzy kropki, zeby dodac numer ogłoszenia o udzieleniu zamówienia z TED.
przede wszystkim musisz zmienic na e-zamówieniach publikator na BZP, bo ogłoszenie o wykonaniu umowy niezaleznie od progu robi się w BZP. Potem zanim bedziesz robić ogłoszenie, to wejdź w to postepowanie i u góry po prawej stronie, kliknąć trzeba w trzy kropki, zeby dodac numer ogłoszenia o udzieleniu zamówienia z TED.
0
2023-01-20 08:52 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy