Forum

Powrót ogłoszenie o wykonaniu umowy - czy została wykonana

D.

Danuta .....

0

Mam problem z ustaleniem czy umowa została wykonana i nie wiem co zaznaczyć w ogłoszeniu o jej wykonaniu. Postępowanie na sukcesywne dostawy, Pakiety:
Pakiet 1. Z umowy były sukcesywnie kupowane rzeczy, ale nie wykupiono wszystkiego. Czy umowa została wykonana?
Pakiet 2. Tak wyszło że z umowy nie wykupiono niczego, ani złotówki. Czy umowa została wykonana?
Mam problem z ustaleniem czy umowa została wykonana i nie wiem co zaznaczyć w ogłoszeniu o jej wykonaniu. Postępowanie na sukcesywne dostawy, Pakiety: Pakiet 1. Z umowy były sukcesywnie kupowane rzeczy, ale nie wykupiono wszystkiego. Czy umowa została wykonana? Pakiet 2. Tak wyszło że z umowy nie wykupiono niczego, ani złotówki. Czy umowa została wykonana?
0
2023-01-20 12:17 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Czy zamawiający przewidział możliwość nie wykupienia wszystkiego?
Co było przyczyną nie wykupienia: brak zamówień przez zamawiającego czy nie zrealizowanie zamówienia przez wykonawcę?

Jeżli 2x tak (przewidział, nie zamówił) to ja bym napisał, że umowa wykonana.
Czy zamawiający przewidział możliwość nie wykupienia wszystkiego? Co było przyczyną nie wykupienia: brak zamówień przez zamawiającego czy nie zrealizowanie zamówienia przez wykonawcę? Jeżli 2x tak (przewidział, nie zamówił) to ja bym napisał, że umowa wykonana.
0
2023-01-20 12:24 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy