Forum

Powrót Badanie oferty złożonej po TSO

H.

Hanna .....

20

Jak w temacie ;)

Oferta wpłynęła po terminie - z rozpędu ją sobie pooglądałam i...
omyłka jest... rachunkowa... a może pisarska? w sumie to taki przedziwny twór, że nie wiem jak tę omyłkę zakwalifikować - jest cena jednostkowa netto, jest dobrze obliczony VAT, ale wartość brutto z sufitu - niższa niż netto
druga sprawa - merytoryczni też mają pytania do przedmiotu zamówienia... - ofertę i tak muszę odrzucić, ale... czy muszę ją badać i jakoś reagować? czy sam fakt, że wpłynęła po terminie powoduje, że ją odkładam na bok i odrzucam tylko na podstawie 226/1/1?
Jak w temacie ;) Oferta wpłynęła po terminie - z rozpędu ją sobie pooglądałam i... omyłka jest... rachunkowa... a może pisarska? w sumie to taki przedziwny twór, że nie wiem jak tę omyłkę zakwalifikować - jest cena jednostkowa netto, jest dobrze obliczony VAT, ale wartość brutto z sufitu - niższa niż netto druga sprawa - merytoryczni też mają pytania do przedmiotu zamówienia... - ofertę i tak muszę odrzucić, ale... czy muszę ją badać i jakoś reagować? czy sam fakt, że wpłynęła po terminie powoduje, że ją odkładam na bok i odrzucam tylko na podstawie 226/1/1?
0
2023-01-27 09:21 0

M.

Mariusz .....

Fachowiec 1693

Jak oferta wpłynęła po terminie to z automatu do odrzucenia. Nie trzeba jej badać.
Jak oferta wpłynęła po terminie to z automatu do odrzucenia. Nie trzeba jej badać.
0
2023-01-27 09:24 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy