Forum

Powrót Zamówienie z wolnej ręki

A.

Agata .....

15

Dzień dobry, mam taką sytuację - unieważniłam wolną rękę po przeprowadzeniu rozmowy telefonicznej z Wykonawcą, że jednak nie chcą dalej negocjować cen i na taka mała wartość nie chcą podpisać umowy. Poprosiłam Pana o wysłanie wiadomości do końca tygodnia, tego nie uczynił, więc sporządziłam notatkę z rozmowy telefonicznej i unieważniłam postępowanie (oficjalne pismo do Wykonawcy + ogłoszenie na ezamówieniach), godzinę po wysłaniu pisma z unieważnieniem Pan jednak odesłał dokumentację typu: oświadczenie, wstępna wycenę, referencje.

Czy w przypadku powyższego mogę wysłać Zawiadomienie o unieważnieniu czynności unieważnienia. Czy niestety to już jest niemożliwe. I wolna ręka zamknięta i nie przyjmuje tej dokumentacji.
Dzień dobry, mam taką sytuację - unieważniłam wolną rękę po przeprowadzeniu rozmowy telefonicznej z Wykonawcą, że jednak nie chcą dalej negocjować cen i na taka mała wartość nie chcą podpisać umowy. Poprosiłam Pana o wysłanie wiadomości do końca tygodnia, tego nie uczynił, więc sporządziłam notatkę z rozmowy telefonicznej i unieważniłam postępowanie (oficjalne pismo do Wykonawcy + ogłoszenie na ezamówieniach), godzinę po wysłaniu pisma z unieważnieniem Pan jednak odesłał dokumentację typu: oświadczenie, wstępna wycenę, referencje. Czy w przypadku powyższego mogę wysłać Zawiadomienie o unieważnieniu czynności unieważnienia. Czy niestety to już jest niemożliwe. I wolna ręka zamknięta i nie przyjmuje tej dokumentacji.
0
2023-02-06 14:33 0

P.

Piotr .....

Fachowiec 512

Jak dla mnie postępowanie jest zakończone. Skoro nie wystąpił błąd powodujący konieczność unieważnienia czynności unieważnienia to nie można już teraz od tak sobie wrócić.
Nie wiem tylko jak określiłaś daty, czy faktycznie prawidłowo oraz z którego punktu unieważniono z 8 ?
Jak dla mnie postępowanie jest zakończone. Skoro nie wystąpił błąd powodujący konieczność unieważnienia czynności unieważnienia to nie można już teraz od tak sobie wrócić. Nie wiem tylko jak określiłaś daty, czy faktycznie prawidłowo oraz z którego punktu unieważniono z 8 ?
0
2023-02-06 15:04 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy