Forum

Powrót ogłoszenie o wykonaniu umowy powyżej progów - sekcja nr 3.2.1.

A.

Anna .....

0

Dzień dobry,
W ogłoszeniu o wykonaniu umowy( powyżej progów) nie mogę wpisać numeru ogłoszenia o udzieleniu zamówienia - sekcja ogłoszenia nr 3.2.1 - czy ktoś z Państwa miał taki problem? Wpisuję cały numer ogłoszenia z Dziennika Urzędowego UE, ale albo mi nie wskakuje ten numer, albo się zawiesza strona.
Dzień dobry, W ogłoszeniu o wykonaniu umowy( powyżej progów) nie mogę wpisać numeru ogłoszenia o udzieleniu zamówienia - sekcja ogłoszenia nr 3.2.1 - czy ktoś z Państwa miał taki problem? Wpisuję cały numer ogłoszenia z Dziennika Urzędowego UE, ale albo mi nie wskakuje ten numer, albo się zawiesza strona.
0
2023-02-07 08:44 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

już wiele razy ta kwestia byla opisywana na tym forum. Nr ogłoszenia trzeba dodac w szczegółach postepowania, czyli wejść na dane postepowanie, u góry po prawej sa trzy kropeczki, a tam w rozijanej liście jest opcja "dodaj nr ogłoszenia w DUUE" (lub cos takiego) tam trzeba wpisac
już wiele razy ta kwestia byla opisywana na tym forum. Nr ogłoszenia trzeba dodac w szczegółach postepowania, czyli wejść na dane postepowanie, u góry po prawej sa trzy kropeczki, a tam w rozijanej liście jest opcja "dodaj nr ogłoszenia w DUUE" (lub cos takiego) tam trzeba wpisac
0
2023-02-07 08:59 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy