Forum

Powrót LENISTWO i NIEDBALSTWO WYKONAWCÓW

J.

Justyna .....

1

Jak traktujecie takie rzeczy w złożonych ofertach jak:
W oświadczeniu dotyczącym wykluczenia (postępowanie poniżej progów) Wykonawca nie zaznacza kto składa oświadczenia tj.; czy wykonawca czy wykonawca udostępniający. Ponadto w miejscu na dane firmy nic nie wpisuje.
Cała oferta tj. wzór formularza oraz oświadczenie złożone w jednym pliku z podpisem elektronicznym Wykonawcy.
Wzywać do wyjaśnień, złożenia poprawnego oświadczenia czy jak postąpić w takiej sytuacji?
Wszystko co prawda można bez problemu samemu zidentyfikować ale nie wiem czy tak mogę zrobić.
Jak traktujecie takie rzeczy w złożonych ofertach jak: W oświadczeniu dotyczącym wykluczenia (postępowanie poniżej progów) Wykonawca nie zaznacza kto składa oświadczenia tj.; czy wykonawca czy wykonawca udostępniający. Ponadto w miejscu na dane firmy nic nie wpisuje. Cała oferta tj. wzór formularza oraz oświadczenie złożone w jednym pliku z podpisem elektronicznym Wykonawcy. Wzywać do wyjaśnień, złożenia poprawnego oświadczenia czy jak postąpić w takiej sytuacji? Wszystko co prawda można bez problemu samemu zidentyfikować ale nie wiem czy tak mogę zrobić.
0
2023-02-07 09:29 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

a zlożyli zobowiązanie podmiotu trzeciego? Jeśli nie to uznałabym ze wszystkie dokumenty dotycza wykonawcy, jesli sa w jednym pliku.
a zlożyli zobowiązanie podmiotu trzeciego? Jeśli nie to uznałabym ze wszystkie dokumenty dotycza wykonawcy, jesli sa w jednym pliku.
0
2023-02-07 09:34 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy