Forum

Powrót Sprawozdanie - dział V - Zamówienia na usługi społeczne.... - opis usługi

J.

Joanna .....

58

Jak wypełnić w sprawozdaniu rocznym dział V. Zamówienia na usługi społeczne i inne szczególne usługi, o których mowa w art. 359 i art. 392 ust. 1 ustawy w kolumnie Opis usługi zgodny z załączn. XIV do Dyrektywy, jeśli przeprowadziłam postępowanie na usługi ratownictwa wodnego przywołując w SWZ jako cpv główne 75241000-7 (usługi w zakresie bezpieczeństwa publicznego) i cpv pomocnicze 98350000-1 (usługi świadczone na rzecz społeczeństwa) oraz 71317200-5 ( usługi w zakresie ochrony zdrowia i bezpieczeństwa).
Czy w tej kolumnie wpisuję ten konkretny kod (czyli 75241000-7) dodając rozszerzony opis, który go obejmuje czyli Usługi w zakresie więziennictwa, bezpieczeństwa publicznego i ratownictwa, o ile nie są wyłączone na mocy art. 10 lit. h) ? Czy może trzeba zapisać to jakoś inaczej? Podpowiedzcie, proszę.
Jak wypełnić w sprawozdaniu rocznym dział V. Zamówienia na usługi społeczne i inne szczególne usługi, o których mowa w art. 359 i art. 392 ust. 1 ustawy w kolumnie Opis usługi zgodny z załączn. XIV do Dyrektywy, jeśli przeprowadziłam postępowanie na usługi ratownictwa wodnego przywołując w SWZ jako cpv główne 75241000-7 (usługi w zakresie bezpieczeństwa publicznego) i cpv pomocnicze 98350000-1 (usługi świadczone na rzecz społeczeństwa) oraz 71317200-5 ( usługi w zakresie ochrony zdrowia i bezpieczeństwa). Czy w tej kolumnie wpisuję ten konkretny kod (czyli 75241000-7) dodając rozszerzony opis, który go obejmuje czyli Usługi w zakresie więziennictwa, bezpieczeństwa publicznego i ratownictwa, o ile nie są wyłączone na mocy art. 10 lit. h) ? Czy może trzeba zapisać to jakoś inaczej? Podpowiedzcie, proszę.
0
2023-02-09 11:22 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 1468

Ja bym to zapisała tak, jak jest to dyrektywie wpisane w tabeli XIV w kolumnie opis, tj. "Usługi w zakresie więziennictwa, bezpieczeństwa publicznego i ratownictwa, o ile nie są wyłączone na mocy art. 10 lit. h)"
Ja bym to zapisała tak, jak jest to dyrektywie wpisane w tabeli XIV w kolumnie opis, tj. "Usługi w zakresie więziennictwa, bezpieczeństwa publicznego i ratownictwa, o ile nie są wyłączone na mocy art. 10 lit. h)"
0
2023-02-09 11:32 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy