Forum

Powrót Zmiana ogłoszenia o udzieleniu zamówienia - postępowanie powyżej progów

S.

Sebastian .....

14

Chciałem zrobić sprostowanie ogłoszenie o udzieleniu w zakresie podwykonawstwa. Wysłałem sprostowanie i dostałem odmowę publikacji. Następnie Pan napisał, że jak chcę zrobić zmianę ogłoszenia o udzieleniu to się nie da i muszę ponownie zrobić ogłoszenie o udzieleniu zamówienia. Spotkaliście się z czymś takim? Da się to jakoś obejść żeby nie robić nowego ogłoszenia o udzieleniu?
Chciałem zrobić sprostowanie ogłoszenie o udzieleniu w zakresie podwykonawstwa. Wysłałem sprostowanie i dostałem odmowę publikacji. Następnie Pan napisał, że jak chcę zrobić zmianę ogłoszenia o udzieleniu to się nie da i muszę ponownie zrobić ogłoszenie o udzieleniu zamówienia. Spotkaliście się z czymś takim? Da się to jakoś obejść żeby nie robić nowego ogłoszenia o udzieleniu?
0
2023-02-09 14:28 0

B.

Beata .....

18

Nie da się.
Nam też odmówiono publikacji sprostowania ogłoszenia o udzieleniu zamówienia. Faktycznie należy wysłać po raz drugi ogłoszenie o udzieleniu zamówienia to prawidłowe i można w informacjach dodatkowych (pkt VI.3) wpisać powód ponownej publikacji. Z rozmowy telefonicznej wynikało, że sprostowanie dotyczy ogłoszeń o zamówieniu
Nie da się. Nam też odmówiono publikacji sprostowania ogłoszenia o udzieleniu zamówienia. Faktycznie należy wysłać po raz drugi ogłoszenie o udzieleniu zamówienia to prawidłowe i można w informacjach dodatkowych (pkt VI.3) wpisać powód ponownej publikacji. Z rozmowy telefonicznej wynikało, że sprostowanie dotyczy ogłoszeń o zamówieniu
0
2023-02-09 14:34 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy