Forum

Powrót Roczne sprawozdanie - liczba części - aspekty społeczne

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Sprawozdanie zawiera trochę sprzeczne informacje, bo z jednej strony wymagają w poz. VI. Zamówienia, do których stosuje się przepisy ustawy, uwzględniające aspekty społeczne aby koniecznie zaznaczyć pole Liczba części, w których udzielono zamówienia, a z drugiej strony w objaśnieniach (i) jest napisane: dotyczy zamówień w których w ramach jednego postępowania dopuszczono składanie ofert częściowych.
Jak ktoś ma postępowanie bez podziału na części to ma wpisać 0 czy 1 ?
Sprawozdanie zawiera trochę sprzeczne informacje, bo z jednej strony wymagają w poz. VI. Zamówienia, do których stosuje się przepisy ustawy, uwzględniające aspekty społeczne aby koniecznie zaznaczyć pole Liczba części, w których udzielono zamówienia, a z drugiej strony w objaśnieniach (i) jest napisane: dotyczy zamówień w których w ramach jednego postępowania dopuszczono składanie ofert częściowych. Jak ktoś ma postępowanie bez podziału na części to ma wpisać 0 czy 1 ?
0
2023-02-10 09:38 1

M.

Magdalena .....

64

Ja wpisuje 1. "Liczba części, w których udzielono zamówienia", - udzieliłam jedno zamówienie.
Ja wpisuje 1. "Liczba części, w których udzielono zamówienia", - udzieliłam jedno zamówienie.
0
2023-02-10 09:54 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy