Forum

Powrót dla sprawnych na platformie e-zamówienia

W.

Wojciech .....

Fachowiec 814

Do tej pory nie działałem na e-zamówieniach. Wszystkie postępowania ogłaszałem do sylwestra 2022, planowałem kwietnia - maja mieć załątwione. Nagle jednak muszę coś zrobić a nie mam wiedzy o platformie i akurat tego nie mogę doczytać.
Jeśli chcę aby stroną postępowania nie były e-zamówienia a np. mój BiP i zaznaczyłem przy rejestracji postępowania, że nie prowadzę na ez, to:
1. automatycznie nie ma dostępu do formularza samej oferty z platformy i muszę sam go zrobić
2. czy po ogłoszeniu gdzie z automatu wskazuje brak strony postępowania ez to będzie można składać oferty dla tego postepowania na EZ, a pozostałe mogę prowadzić gdzie indziej (tylko oferty)
3. czy jednak muszę zaznaczyć przy rejestracji postępowania, ze stroną postępowania będzie EZ i nie moge rozdzielić
Sumując: czy mogę zrobić podzielne postępowanie, że tylko oferty na EZ, a strona postępowania z wyjaśnieniami, dokumentami i.t.p. będzie co innego ale jak to fajkować. Nie doczytałem na FAQ. Bo próbuję i mi nie wychodzi
Do tej pory nie działałem na e-zamówieniach. Wszystkie postępowania ogłaszałem do sylwestra 2022, planowałem kwietnia - maja mieć załątwione. Nagle jednak muszę coś zrobić a nie mam wiedzy o platformie i akurat tego nie mogę doczytać. Jeśli chcę aby stroną postępowania nie były e-zamówienia a np. mój BiP i zaznaczyłem przy rejestracji postępowania, że nie prowadzę na ez, to: 1. automatycznie nie ma dostępu do formularza samej oferty z platformy i muszę sam go zrobić 2. czy po ogłoszeniu gdzie z automatu wskazuje brak strony postępowania ez to będzie można składać oferty dla tego postepowania na EZ, a pozostałe mogę prowadzić gdzie indziej (tylko oferty) 3. czy jednak muszę zaznaczyć przy rejestracji postępowania, ze stroną postępowania będzie EZ i nie moge rozdzielić Sumując: czy mogę zrobić podzielne postępowanie, że tylko oferty na EZ, a strona postępowania z wyjaśnieniami, dokumentami i.t.p. będzie co innego ale jak to fajkować. Nie doczytałem na FAQ. Bo próbuję i mi nie wychodzi
0
2023-02-16 13:27 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

jesli chcesz mieć składanie ofert przez e-zamowienia, to musisz przy rejestracji postepowania zaznaczyc, że postepowanie bedzie prowadzone na e-zamówieniach, inaczej nie bedzie mozliwości składania tam ofert.

Jesli zaznaczysz, ze prowadzisz postepowanie na e-zamówieniach wtedy z automatu w ogłoszeniu wygeneruje ci adres strony prowadzonego postepowania, nie bedzie mozna tego zmienic.
jesli chcesz mieć składanie ofert przez e-zamowienia, to musisz przy rejestracji postepowania zaznaczyc, że postepowanie bedzie prowadzone na e-zamówieniach, inaczej nie bedzie mozliwości składania tam ofert. Jesli zaznaczysz, ze prowadzisz postepowanie na e-zamówieniach wtedy z automatu w ogłoszeniu wygeneruje ci adres strony prowadzonego postepowania, nie bedzie mozna tego zmienic.
0
2023-02-16 13:30 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy