Forum

Powrót kryteria oceny ofert - inne dla każdej części zamówienia

K.

Katarzyna .....

0

Witam, chciałam zapytać, czy ktoś spotkał się z sytuacja, gdzie w jednym postępowaniu (tryb podstawowy) każda część zamówienia ma inne kryterium?
Przedmiotowo jak najbardziej pasuje jedno postępowanie z podziałem na części, przy czym w SWZ jest kilka punktów, które muszę odrębnie pisać dla każdej części (np. opis kryteriów ) . Robi się dużo obszerniejsza SWZ niż zwykle. Osobiście nie pisałam jeszcze takiej SWZ.
Witam, chciałam zapytać, czy ktoś spotkał się z sytuacja, gdzie w jednym postępowaniu (tryb podstawowy) każda część zamówienia ma inne kryterium? Przedmiotowo jak najbardziej pasuje jedno postępowanie z podziałem na części, przy czym w SWZ jest kilka punktów, które muszę odrębnie pisać dla każdej części (np. opis kryteriów ) . Robi się dużo obszerniejsza SWZ niż zwykle. Osobiście nie pisałam jeszcze takiej SWZ.
0
2023-02-17 13:12 0

A.

Anna .....

Fachowiec 315

Jak najbardziej stosownie do danej części zamówienia może być inne kryterium oceny ofert, ponieważ oferty podlegają ocenie dla każdej części oddzielnie
Jak najbardziej stosownie do danej części zamówienia może być inne kryterium oceny ofert, ponieważ oferty podlegają ocenie dla każdej części oddzielnie
0
2023-02-17 13:54 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy