Forum

Powrót medycyna pracy i dodatkowe pakiety medyczne- szacowanie razem czy oddzielnie

K.

Kamila .....

0

Dzień dobry,
jak Państwo myślą? zawieramy corocznie umowę z przychodniami na medycynę pracy. W tym roku chcemy również zawrzeć umowę na pakiety medyczne z tymże my zawieramy umowę z Wykonawcą ale za pakiety w 100 % płacą pracownicy (mają potrącone z wypłaty). Czy powinniśmy to oszacować razem?
Mam jeszcze jedną zagwozdkę: dobrowolne ubezpieczenie na życie. Umowa podpisana jest przez związki zawodowe i Wykonawcę. Czy to też powinniśmy oszacować łącznie z medycyną pracy i pakietami medycznymi? wydaje mi się, że nie bo to zupełnie inny przedmiot zamówienia ale może Państwo mają inne zdanie?
Dzień dobry, jak Państwo myślą? zawieramy corocznie umowę z przychodniami na medycynę pracy. W tym roku chcemy również zawrzeć umowę na pakiety medyczne z tymże my zawieramy umowę z Wykonawcą ale za pakiety w 100 % płacą pracownicy (mają potrącone z wypłaty). Czy powinniśmy to oszacować razem? Mam jeszcze jedną zagwozdkę: dobrowolne ubezpieczenie na życie. Umowa podpisana jest przez związki zawodowe i Wykonawcę. Czy to też powinniśmy oszacować łącznie z medycyną pracy i pakietami medycznymi? wydaje mi się, że nie bo to zupełnie inny przedmiot zamówienia ale może Państwo mają inne zdanie?
0
2023-02-20 08:22 0

A.

Andrzej .....

10

Według mnie medycynę pracy i pakiety medyczne należy szacować łącznie. To jest to samo grono wykonawców. Natomiast ubezpieczenie to kompletni odrębna kwestia.
Według mnie medycynę pracy i pakiety medyczne należy szacować łącznie. To jest to samo grono wykonawców. Natomiast ubezpieczenie to kompletni odrębna kwestia.
0
2023-02-20 10:23 2
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy