Forum

Powrót Zaświadczenie ZUS

T.

Tomasz .....

0

Mam kuriozalną sytuację, okazało się że zaświadczenie z ZUS zostało podpisane w sposób niewłaściwy przez pracownika ZUS. Podpis złożony certyfikatem który wygasł w 2021r. Bez weryfikacji złożyłem zaświadczenie o niezaleganiu. Zamawiający nie mógł wezwać nas do wyjaśnień, ponieważ wezwał nas ponownie (przez błąd portalu wiadomość nie trafiła tam gdzie trzeba i wezwanie do uzupełnienia nr 1 się przeleżało). Nigdy nie miałem sytuacji żeby ZUS podesłał niewłaściwe dokumenty.
Dodam - moja oferta jest/była wygrywająca i zostałem odrzucony z tyt. art. 226 ust. 1 pkt. 2) lit. c)
Czy wg was jest to jakoś do uratowania?
Mam kuriozalną sytuację, okazało się że zaświadczenie z ZUS zostało podpisane w sposób niewłaściwy przez pracownika ZUS. Podpis złożony certyfikatem który wygasł w 2021r. Bez weryfikacji złożyłem zaświadczenie o niezaleganiu. Zamawiający nie mógł wezwać nas do wyjaśnień, ponieważ wezwał nas ponownie (przez błąd portalu wiadomość nie trafiła tam gdzie trzeba i wezwanie do uzupełnienia nr 1 się przeleżało). Nigdy nie miałem sytuacji żeby ZUS podesłał niewłaściwe dokumenty. Dodam - moja oferta jest/była wygrywająca i zostałem odrzucony z tyt. art. 226 ust. 1 pkt. 2) lit. c) Czy wg was jest to jakoś do uratowania?
0
2023-02-21 15:06 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Czy uda się zweryfikować wystawienie zaświadczenia na stronie internetowej ZUS?
Czy uda się zweryfikować wystawienie zaświadczenia na stronie internetowej ZUS?
0
2023-02-21 15:34 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy