Forum

Powrót Badanie oferty

A.

Agata .....

15

Dzień dobry,
1) . jak liczyć min. 5 dni na złożenie podmiotowych środków dowodowych, jeśli pismo wyśle 23.02 odp. mogę wskazać do 28.02?
2). jeśli Wykonawca nie odpowiedział na wezwanie do wyjaśnień treści złożonej oferty (nie dotyczy RNC), mogę ponownie wezwać do wyjaśnień czy odrzucam ofertę na podstawie art. 226 ust. 1 pkt 5 - chodzi o kwestie, że wykonawca wykazał produkt równoważny ale nie spełniał on kryteriów równoważności, wezwałam do wyjaśnień rozbieżności i niezgodności, ale nie otrzymałam odpowiedzi.
Dzień dobry, 1) . jak liczyć min. 5 dni na złożenie podmiotowych środków dowodowych, jeśli pismo wyśle 23.02 odp. mogę wskazać do 28.02? 2). jeśli Wykonawca nie odpowiedział na wezwanie do wyjaśnień treści złożonej oferty (nie dotyczy RNC), mogę ponownie wezwać do wyjaśnień czy odrzucam ofertę na podstawie art. 226 ust. 1 pkt 5 - chodzi o kwestie, że wykonawca wykazał produkt równoważny ale nie spełniał on kryteriów równoważności, wezwałam do wyjaśnień rozbieżności i niezgodności, ale nie otrzymałam odpowiedzi.
0
2023-02-22 16:22 0

M.

Mariusz .....

Fachowiec 1693

1. Najlepiej dać dłuższy niż minimalny termin, najlepiej wskazać do 01.03.22 r., jak pismo zostanie wysłane 23.02.22 r. 2. Nie ma co wzywac ponownie skoro na pierwotne wezwanie nie odpowiedział i odrzucić na podstawie art. 226 ust. 1 pkt 5 ustawy Pzp.
1. Najlepiej dać dłuższy niż minimalny termin, najlepiej wskazać do 01.03.22 r., jak pismo zostanie wysłane 23.02.22 r. 2. Nie ma co wzywac ponownie skoro na pierwotne wezwanie nie odpowiedział i odrzucić na podstawie art. 226 ust. 1 pkt 5 ustawy Pzp.
0
2023-02-22 16:42 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy