Forum

Powrót Czy to jest zamówienie publiczne?

M.

Monika .....

15

Mam dylemat czy mam wykazac w sprawozdaniu usługę zwiazaną z bonem turystycznym. Mieliśmy zawartą umowę na zorganizowanie "imprezy turystycznej", my świadczyliśmy usługi typu rekreacyjnego a właściciel baru, który ma wynajęty u nas w obiekcie lokal świadczył usł gastronomiczną. .
Klienci płacili nam za całość imprezy turystycznej bonem turystycznym a my rozliczaliśmy sie z barem. tj część tego wynagrodzenia oddawaliśmy dla własciciela baru za usł gastronomiczna. Czy to jest zamówienie publiczne?
Mam dylemat czy mam wykazac w sprawozdaniu usługę zwiazaną z bonem turystycznym. Mieliśmy zawartą umowę na zorganizowanie "imprezy turystycznej", my świadczyliśmy usługi typu rekreacyjnego a właściciel baru, który ma wynajęty u nas w obiekcie lokal świadczył usł gastronomiczną. . Klienci płacili nam za całość imprezy turystycznej bonem turystycznym a my rozliczaliśmy sie z barem. tj część tego wynagrodzenia oddawaliśmy dla własciciela baru za usł gastronomiczna. Czy to jest zamówienie publiczne?
0
2023-02-23 12:08 0

M.

Monika .....

15

Jeszcze jedno, czy delegacje tez mam wykazać? U nas wystawiane są delegacje zbiorcze uwzględniające koszt paliwa, wyżywienie i czasem nocleg.
Jeszcze jedno, czy delegacje tez mam wykazać? U nas wystawiane są delegacje zbiorcze uwzględniające koszt paliwa, wyżywienie i czasem nocleg.
0
2023-02-23 12:21 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy