Forum

Powrót Tryb Podstawowy z możliwościa negocjacji a rnc i inne ciekawostki.

A.

Anna .....

13

Forumowicze.
Powiedzcie mi proszę jak się ma tryb wariant II do badania rnc.?
Czy jeżeli w pierwotnej ofercie cena spełnia warunki traktowania jej jak rnc to wyjaśniamy a potem.... negocjujemy?
Pierwszy raz robię 275.2 i mam totalny huragan w głowie.
Podpowiedzcie jakieś ciekawostki na temat tego wariantu, Prrroszę.
Forumowicze. Powiedzcie mi proszę jak się ma tryb wariant II do badania rnc.? Czy jeżeli w pierwotnej ofercie cena spełnia warunki traktowania jej jak rnc to wyjaśniamy a potem.... negocjujemy? Pierwszy raz robię 275.2 i mam totalny huragan w głowie. Podpowiedzcie jakieś ciekawostki na temat tego wariantu, Prrroszę.
0
2023-02-27 14:19 0

M.

Malwina .....

4

Dokładnie tak, jak piszesz. Jeżeli w pierwotnej ofercie wystąpiło podejrzenie RNC, to wzywamy do wyjaśnień.
A później, w zależności od odpowiedzi Wykonawcy (czy potwierdzi RNC, czy też uzasadni swoją cenę), albo ofertę odrzucamy i do negocjacji zapraszamy pozostałych Wykonawców, albo zapraszamy wszystkich Wykonawców do negocjacji, a później do składania ofert dodatkowych.
Dokładnie tak, jak piszesz. Jeżeli w pierwotnej ofercie wystąpiło podejrzenie RNC, to wzywamy do wyjaśnień. A później, w zależności od odpowiedzi Wykonawcy (czy potwierdzi RNC, czy też uzasadni swoją cenę), albo ofertę odrzucamy i do negocjacji zapraszamy pozostałych Wykonawców, albo zapraszamy wszystkich Wykonawców do negocjacji, a później do składania ofert dodatkowych.
0
2023-02-27 14:25 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy