Forum

Powrót Warunki udziału - ograniczanie konkurencyjności

M.

Marcjanna .....

3

Dzień dobry,
ogłosiłam postępowanie dot. budowy oczyszczalni ścieków.
Postawiłam następujący warunek:
1 zadanie w zakresie budowy i/lub przebudowy i/lub rozbudowy oczyszczalni ścieków lub budowy i/lub przebudowy i/lub rozbudowy obiektu użyteczności publicznej o wartości min. 5.000.000,00 zł brutto (słownie: pięć milionów złotych 00/100)

czy kontrolujący z PROW mogą mi zarzucić ograniczanie konkurencyjności?
Dzień dobry, ogłosiłam postępowanie dot. budowy oczyszczalni ścieków. Postawiłam następujący warunek: 1 zadanie w zakresie budowy i/lub przebudowy i/lub rozbudowy oczyszczalni ścieków lub budowy i/lub przebudowy i/lub rozbudowy obiektu użyteczności publicznej o wartości min. 5.000.000,00 zł brutto (słownie: pięć milionów złotych 00/100) czy kontrolujący z PROW mogą mi zarzucić ograniczanie konkurencyjności?
0
2023-03-02 13:03 0

P.

Piotr .....

Fachowiec 512

Jasne, masz korektę. Za budynek użyteczności. Tym bardziej, że oczyszczalnia nie jest budynkiem użyteczności dlatego pomijając w ogóle kontrowersyjne używanie budynku użyteczności tu jest niezgodność z przedmiotem zamówienia.
No i nie wiemy jaka jest wartość, ale zakładam że to już sprawdzone.
Jasne, masz korektę. Za budynek użyteczności. Tym bardziej, że oczyszczalnia nie jest budynkiem użyteczności dlatego pomijając w ogóle kontrowersyjne używanie budynku użyteczności tu jest niezgodność z przedmiotem zamówienia. No i nie wiemy jaka jest wartość, ale zakładam że to już sprawdzone.
0
2023-03-02 13:19 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy