dostaliśmy kasę na zakup macierzy ( rozbudowa przestrzeni dyskowej) oraz kasę na zakup macierzy ( zabezpieczenie przeciw włamaniom back up) . Czy muszę to oszacować razem i wejsć w tryb unijny czy mogę oddzielnie jako tp? czy kod CPV ma tutaj znaczenie ( jeśli jest taki sam) ??? każda z macierzy ma inne zastosowanie .. prosze o odpowiedz.
dostaliśmy kasę na zakup macierzy ( rozbudowa przestrzeni dyskowej) oraz kasę na zakup macierzy ( zabezpieczenie przeciw włamaniom back up) . Czy muszę to oszacować razem i wejsć w tryb unijny czy mogę oddzielnie jako tp? czy kod CPV ma tutaj znaczenie ( jeśli jest taki sam) ??? każda z macierzy ma inne zastosowanie ..
prosze o odpowiedz.
0
2023-03-02 15:30 0
A.
Anna .....
Fachowiec
388
Zastosowanie może mieć inne, ale macierz to i to macierz, zapewne jak ktoś sprzedaje jedne macierze to te drugie też. Ja bym szacowała razem.
Zastosowanie może mieć inne, ale macierz to i to macierz, zapewne jak ktoś sprzedaje jedne macierze to te drugie też. Ja bym szacowała razem.
0
2023-03-02 15:35
2
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji?Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy