Forum

Powrót Dwie zagadki : Pomocy!

A.

Anna .....

13

Forumowicze co zrobić, jakie sa możliwości?
1) Przetarg z dofinansowaniem : pierwszy PN - jedna oferta, odrzucona. Drugi przetarg ze wzgledu na ponowne szacowanie tylko tej części tryb podstawowy wariant bez negocjacji - brak ofert co możemy dalej zrobić? Wolna ręka??? czy może macie jeszcze jakies inne pomysły?

2) Ten sam przetarg złożony z 2 części na 1 brak ofert. W informacji z otwarcia wpisałam tylko tę część na którą złożono oferty pominęłam informację o częśći 2 "brak ofert". Zrobić sprostowanie z otwarcia czy dołożyć drugą informację tylko o części drugiej na którą nie złożono ofert.
Niestety chodzę z gorączka do pracy i brak przytomnego myślenia wskoczył.
Będę bardzo wdzieczna za każdą pomoc.
Forumowicze co zrobić, jakie sa możliwości? 1) Przetarg z dofinansowaniem : pierwszy PN - jedna oferta, odrzucona. Drugi przetarg ze wzgledu na ponowne szacowanie tylko tej części tryb podstawowy wariant bez negocjacji - brak ofert co możemy dalej zrobić? Wolna ręka??? czy może macie jeszcze jakies inne pomysły? 2) Ten sam przetarg złożony z 2 części na 1 brak ofert. W informacji z otwarcia wpisałam tylko tę część na którą złożono oferty pominęłam informację o częśći 2 "brak ofert". Zrobić sprostowanie z otwarcia czy dołożyć drugą informację tylko o części drugiej na którą nie złożono ofert. Niestety chodzę z gorączka do pracy i brak przytomnego myślenia wskoczył. Będę bardzo wdzieczna za każdą pomoc.
0
2023-03-03 18:05 0

M.

Mariusz .....

Fachowiec 1693

1. Można zrobić zamówienie z wolnej ręki, chyba że ogłaszać kolejny przetarg w trybie podstawowym aż do skutku. 2. Tak, zrobić sprostowanie informacji z otwarcia ofert.
1. Można zrobić zamówienie z wolnej ręki, chyba że ogłaszać kolejny przetarg w trybie podstawowym aż do skutku. 2. Tak, zrobić sprostowanie informacji z otwarcia ofert.
0
2023-03-04 09:32 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy