Forum

Powrót Czy uznać formularz cenowy jako ofertę?

L.

Leonarda .....

2

Miałam otwarcie ofert w przetargu unijnym. Jeden Wykonawca złożył tylko formularz cenowy, który był dodatkiem do oferty z cenami jednostkowymi na wykonanie wycinki drzew za 1 ha wywiezienie biomasy i inne oraz z tabelką na osoby które będą uczestniczyły w wykonaniu umowy i niezbędne do kryteriów oceny ofert. Nie złożył natomiast formularza ofertowego ani JEDZA, co mam zrobić w takim wypadku??
Miałam otwarcie ofert w przetargu unijnym. Jeden Wykonawca złożył tylko formularz cenowy, który był dodatkiem do oferty z cenami jednostkowymi na wykonanie wycinki drzew za 1 ha wywiezienie biomasy i inne oraz z tabelką na osoby które będą uczestniczyły w wykonaniu umowy i niezbędne do kryteriów oceny ofert. Nie złożył natomiast formularza ofertowego ani JEDZA, co mam zrobić w takim wypadku??
0
2023-03-06 09:25 0

B.

Bartłomiej .....

54

jedza można uzupełnić.

co do formularza ofertowego to nie podlega on uzupełnieniu. Czy z pozostałej części oferty są informacje, które były wymagane w formularzu ofertowym? Jeśli nie to oferta do odrzucenia na postawie 226 ust 1 pkt 5- treść niezgodna z warunkami zamówienia.
jedza można uzupełnić. co do formularza ofertowego to nie podlega on uzupełnieniu. Czy z pozostałej części oferty są informacje, które były wymagane w formularzu ofertowym? Jeśli nie to oferta do odrzucenia na postawie 226 ust 1 pkt 5- treść niezgodna z warunkami zamówienia.
0
2023-03-06 09:42 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy