Forum

Powrót Sprostowanie informacji o wyborze oferty - pomyłka w punktacji

I.

Ilona .....

0

Dzień dobry! Zamawiający opublikował informację o wyborze oferty, jednak w jednym kryterium pomylił się w punktacji. Była to aktualizacji listy (art 263 - najkorzystniejszy odstąpił od podpisania umowy). Zmieniłam sumę punktów i ta jest prawidłowa, ale nie zmieniłam w jednym z kryteriów (cena) i sumarycznie nie gra (suma kryteriów a+b+c nie = przyznanej punktacji). Nie ma to wpływu na ranking. Jak to teraz rozegrać?
Dzień dobry! Zamawiający opublikował informację o wyborze oferty, jednak w jednym kryterium pomylił się w punktacji. Była to aktualizacji listy (art 263 - najkorzystniejszy odstąpił od podpisania umowy). Zmieniłam sumę punktów i ta jest prawidłowa, ale nie zmieniłam w jednym z kryteriów (cena) i sumarycznie nie gra (suma kryteriów a+b+c nie = przyznanej punktacji). Nie ma to wpływu na ranking. Jak to teraz rozegrać?
0
2023-03-08 10:16 0

P.

Piotr .....

Fachowiec 512

Jeśli nie ma, niczego nie zmieni to chyba bym to zostawił.
Być może nikt to tego nie wróci, a jeśli nawet to jak sama zauważyłaś bez wpływu na wynik.
Jeśli nie ma, niczego nie zmieni to chyba bym to zostawił. Być może nikt to tego nie wróci, a jeśli nawet to jak sama zauważyłaś bez wpływu na wynik.
0
2023-03-08 10:28 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy