Forum

Powrót Ogłoszenie o wykonaniu umowy Unijny

A.

Aleksandra .....

2

Dzień dobry,
Problem dotyczy przetargu nieograniczonego.
Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia zrobiłam na TED-dzie, ogłoszenie o wyniku postępowania chcę zrobić w BZP, ale podczas wypełniania ogłoszenia w 'podstawowych informacjach o zawartej umowie' trzeba podać numer ogłoszenia o wyniku postępowania w BZP lub Dz. Urz. UE i wyskakuje mi 'brak wyników', ręcznie wpisać nie można.
Robię to pierwszy raz, może czegoś nie rozumiem dlatego proszę o pomoc.
Dzień dobry, Problem dotyczy przetargu nieograniczonego. Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia zrobiłam na TED-dzie, ogłoszenie o wyniku postępowania chcę zrobić w BZP, ale podczas wypełniania ogłoszenia w 'podstawowych informacjach o zawartej umowie' trzeba podać numer ogłoszenia o wyniku postępowania w BZP lub Dz. Urz. UE i wyskakuje mi 'brak wyników', ręcznie wpisać nie można. Robię to pierwszy raz, może czegoś nie rozumiem dlatego proszę o pomoc.
0
2023-03-13 13:21 0

K.

Katarzyna .....

88

Należy wejść w te konkretne postępowanie i z prawej strony są 3 kropki. Można tam wpisać numery ogłoszeń i zmienić status. I dopiero wtedy zrobić ogłoszenie o wykonaniu umowy.
Należy wejść w te konkretne postępowanie i z prawej strony są 3 kropki. Można tam wpisać numery ogłoszeń i zmienić status. I dopiero wtedy zrobić ogłoszenie o wykonaniu umowy.
0
2023-03-13 13:23 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy