Drodzy Zamawiacze, pomóżcie proszę :)
Szykujemy się po raz pierwszy do postępowania na usługę cateringu.
Czas trwania - 12 m-cy lub do wyczerpania kwoty przeznaczonej na realizację zamówienia.
Nie wiemy dokładnie ile usług cateringu zostanie zrealizowanych w ciągu roku ani ile osób będzie każdorazowo na spotkaniach / konferencjach.
Możemy podać tylko przewidywane ilości - czy jest taka możliwość w ogóle? Podać w SWZ, że przewidywana ilość to.... i tu podać średnią z ostatnich lat.
W jakim trybie przeprowadzić postępowanie - tryb podstawowy wariant 1 czy może lepiej umowę ramową?
Drodzy Zamawiacze, pomóżcie proszę :)
Szykujemy się po raz pierwszy do postępowania na usługę cateringu.
Czas trwania - 12 m-cy lub do wyczerpania kwoty przeznaczonej na realizację zamówienia.
Nie wiemy dokładnie ile usług cateringu zostanie zrealizowanych w ciągu roku ani ile osób będzie każdorazowo na spotkaniach / konferencjach.
Możemy podać tylko przewidywane ilości - czy jest taka możliwość w ogóle? Podać w SWZ, że przewidywana ilość to.... i tu podać średnią z ostatnich lat.
W jakim trybie przeprowadzić postępowanie - tryb podstawowy wariant 1 czy może lepiej umowę ramową?
0
2023-03-16 17:51 0