Forum

Powrót Przetargiem czy nie?

M.

Magdalena .....

64

Mamy zadanie z możliwością dofinansowania. Sprzęt komputerowy. Szacując całe zadanie łącznie wychodzi ponad 130 tys. więc zrobiliśmy przetarg. W przetargu kilku części nie udało się kupić. To co zostało szacowane jest na 70 tys. Czy powinniśmy "tą resztę" również kupić w drodze przetargu? ogłosić kolejny. Czy skoro kwota poniżej 130 tys to resztę załatwiamy zapytaniem ofertowym?
Mamy zadanie z możliwością dofinansowania. Sprzęt komputerowy. Szacując całe zadanie łącznie wychodzi ponad 130 tys. więc zrobiliśmy przetarg. W przetargu kilku części nie udało się kupić. To co zostało szacowane jest na 70 tys. Czy powinniśmy "tą resztę" również kupić w drodze przetargu? ogłosić kolejny. Czy skoro kwota poniżej 130 tys to resztę załatwiamy zapytaniem ofertowym?
0
2023-03-17 08:34 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Unieważnione części traktujemy jak nowe zamówienie i robimy nowe szacowanie. Po stepowanie zgodnie z nowym szacowaniem.

ps. nie wiem co to za dofinansowanie, ale wiekszość programów ma wytyczne dla wartości powyzej 50 tys., więc nie wiem czy zapytanie ofertowe wchodzi w grę.
Unieważnione części traktujemy jak nowe zamówienie i robimy nowe szacowanie. Po stepowanie zgodnie z nowym szacowaniem. ps. nie wiem co to za dofinansowanie, ale wiekszość programów ma wytyczne dla wartości powyzej 50 tys., więc nie wiem czy zapytanie ofertowe wchodzi w grę.
0
2023-03-17 08:36 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy