Forum

Powrót Referencje, które posiada zamawiający

I.

Ilona .....

0

Wzywałam najkorzystniejszego do złożenia pśd na podstawie art 274 ust 1 - m.i.n wykaz robót. Wykonawca przesłał wykaz, w którym wymienia roboty wykonane na naszą rzecz (dla mojej JST), nie załączył referencji. Mam go wzywać o uzupełnienia/wyjaśnienia? Zgodnie ze starą ustawą nie, ale jak jest w nowej?
Wzywałam najkorzystniejszego do złożenia pśd na podstawie art 274 ust 1 - m.i.n wykaz robót. Wykonawca przesłał wykaz, w którym wymienia roboty wykonane na naszą rzecz (dla mojej JST), nie załączył referencji. Mam go wzywać o uzupełnienia/wyjaśnienia? Zgodnie ze starą ustawą nie, ale jak jest w nowej?
0
2023-03-17 08:58 0

K.

Katarzyna .....

88

Tak samo. Sami możecie potwierdzić czy wykonał należycie i czy spełnia warunek.
To byłoby kuriozalne wezwać Wykonawcę, Wykonawca zwróci się do Was o referencje, podpisze i Wam odeśle Wasze referencje. :)
Tak samo. Sami możecie potwierdzić czy wykonał należycie i czy spełnia warunek. To byłoby kuriozalne wezwać Wykonawcę, Wykonawca zwróci się do Was o referencje, podpisze i Wam odeśle Wasze referencje. :)
0
2023-03-17 09:05 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy