Forum

Powrót Pilne - warunki udziału w postępowaniu

P.

Paulina .....

5

Bardzo proszę o podpowiedź czy mogę wymagać w odniesieniu do sytuacji ekonomicznej lub finansowej aby wykonawca:
1) przedłożył polisę ubezpieczenia OC w zakresie prowadzonej dział. gosp. związanej z przedmiotem zamówienia co najmniej na kwotę ..... zł brutto
2) wykazał, że posiada środki finansowe lub zdolność kredytową w wysokości nie mniejszej niż ..... zł brutto?
Czy mogę wymagać spełnienia 2 warunków w odniesieniu do sytuacji ekonomicznej lub finansowej?
Bardzo proszę o podpowiedź czy mogę wymagać w odniesieniu do sytuacji ekonomicznej lub finansowej aby wykonawca: 1) przedłożył polisę ubezpieczenia OC w zakresie prowadzonej dział. gosp. związanej z przedmiotem zamówienia co najmniej na kwotę ..... zł brutto 2) wykazał, że posiada środki finansowe lub zdolność kredytową w wysokości nie mniejszej niż ..... zł brutto? Czy mogę wymagać spełnienia 2 warunków w odniesieniu do sytuacji ekonomicznej lub finansowej?
0
2023-03-23 10:22 0

K.

Katarzyna .....

88

Można wymagać co się chce - pytanie czy trzeba i po co nam taki warunek i czy jest proporcjonalny do zamówienia. :)
Można wymagać co się chce - pytanie czy trzeba i po co nam taki warunek i czy jest proporcjonalny do zamówienia. :)
0
2023-03-23 10:27 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy