Forum

Powrót Informacja o zmianie terminu

A.

Anna .....

13

Podpowiedzcie proszę czy praktykujecie i czy w ogóle jest to dopuszczalne informowanie wykonawców że nastąpi zmiana terminu skł i otw. ofert - nie podając szczegółowej daty - zanim opublikuję ogłoszenie (UE). Do momentu opublikowania ogłoszenia minie termin odpowiedzi na pytania. Wykonawcy dzwonią i dopytują.
A może mogę teraz opublikować odpowiedzi a zmodyfikowane dokumenty po ogłoszeniu???
Plis Help :)
Co robicie w tych podbramkowych terminowo sytuacjach?
Podpowiedzcie proszę czy praktykujecie i czy w ogóle jest to dopuszczalne informowanie wykonawców że nastąpi zmiana terminu skł i otw. ofert - nie podając szczegółowej daty - zanim opublikuję ogłoszenie (UE). Do momentu opublikowania ogłoszenia minie termin odpowiedzi na pytania. Wykonawcy dzwonią i dopytują. A może mogę teraz opublikować odpowiedzi a zmodyfikowane dokumenty po ogłoszeniu??? Plis Help :) Co robicie w tych podbramkowych terminowo sytuacjach?
0
2023-03-24 09:21 0

K.

Katarzyna .....

88

Nic, robię zgodnie z ustawą. A jak dzwonią to informuję, że czekamy aż się opublikuje ogłoszenie wtedy wszystko zostanie zamieszczone w dniu takim i takim (jak już wiem, bo puściłam ogłoszenie).
Nic, robię zgodnie z ustawą. A jak dzwonią to informuję, że czekamy aż się opublikuje ogłoszenie wtedy wszystko zostanie zamieszczone w dniu takim i takim (jak już wiem, bo puściłam ogłoszenie).
0
2023-03-24 09:29 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy